Μειώνει το ρίσκο στα παρολί του Europa League η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Με τους αγώνες του Europa League να παίρνουν τη θέση αυτών του Champions League στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος, η Goalbet, η οπόια ανήκει μάλιστα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει προσαρμόσει την πιο πρόσφατη προσφορά της και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης. Η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα παρολί εκείνα που θα πληρούν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς της και θα χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Αναλυτικότερα, η Goalbet καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην προσφορά της και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Europa League. Και όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και χάσουν, εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν ξανά τα χρήματά τους.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν μόνο τα παρολί που θα περιλαμβάνουν προβλέψεις στους αγώνες του Europa League. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των αγώνων, να αποτελούνται από τουλάχιστον τέσσερα σημεία και να αφορούν σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

Η βασικότερη προϋπόθεση της προσφοράς, όμως, αφορά την τύχη αυτών των παρολί. Αποζημίωση, άλλωστε, δε θα δικαιούνται όλα τα χαμένα, αλλά μόνο εκείνα που θα έχουν χάσει, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Τα παρολί αυτά θα είναι τα μόνα που θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση της Goalbet για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί εκείνα που θα χάσουν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει πως υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Την Τρίτη η Goalbet ανακοίνωσε μάλιστα παρολί μειωμένου ρίσκου για τους αγώνες του Champions League και του Europa League η οποία ισχύει μέχρι σήμερα Πέμπτη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία