Ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Σεντ Ετιέν – Ρεν

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ανακοίνωσε για σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της τοποθετούν παρολί στοιχήματα σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου και επιθυμούν να μειώσουν το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για παρολί που θα περιλαμβάνουν τον αγώνα του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Ρεν και υπόσχεται να αποζημιώσει όσα παρολί χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Ρεν. Το παρολί μπορεί να έχει οποιονδήποτε αριθμό σημείων και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορά αποκλειστικά σε προβλέψεις που θα έχουν τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας του Copa del Rey Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν αυτά τα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Έπειτα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Ρεν και να διευθετηθεί το παρολί τους.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Για να εξασφαλίσει ένα παρολί την αποζημίωση, θα πρέπει να καλυφθούν δύο ακόμη προϋποθέσεις. Πρώτον, θα πρέπει να χάσει και δεύτερον, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Ρεν. Συγκεκριμένα, η Goalbet θα προχωρήσει σε αποζημιώσεις, μόνο στην περίπτωση που το πρώτο γκολ του αγώνα πετύχει ή ο Γουαμπί Καζρί ή ο Μπαγιέ Νιάνγκ.

Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, όσα παρολί καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν θα αποζημιωθούν με ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία