Μειώνει το ρίσκο στα παρολί του Europa League η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα σε μια κορυφαία διοργάνωση, έχοντας να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί που θα τοποθετηθούν στους σημερινούς αγώνες του Europa League, αφού τα δελτία που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η προσφορά ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Europa League και υπόσχεται να τους αποζημιώσει, αν χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet

Για να καταφέρουν να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα παρολί τους, τα μέλη της Goalbet θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τουλάχιστον 4 αγώνες του Europa League. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στο pre-game, αλλά και στην αγορά του 1Χ2 (με μόνη εξαίρεση τους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα που για σήμερα είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αλκμάαρ)). Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet, λοιπόν, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί και να στείλουν έπειτα το ID του δελτίου τους, προκειμένου να ενημερώσουν την Goalbet.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν αποζημίωση

Για να δικαιούνται την αποζημίωση που μοιράζει η προσφορά της Goalbet, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα παραπάνω παρολί θα πρέπει να χάσουν, εξαιτίας ενός μόνο σημείου. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί για ανάληψη.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως όλες τις προσφορές της μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία