Πριμ στα παρολί μπάσκετ της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet

Αν και το πρόγραμμα της εβδομάδας στο ποδόσφαιρο είναι σχετικά φτωχό, δε συμβαίνει το ίδιο και με το μπάσκετ. Σήμερα, άλλωστε, διεξάγονται αρκετοί αγώνες του Champions League, ενώ από τα μεσάνυχτα και μετά τη σκυτάλη παίρνουν οι ομάδες του NBA. Και την Πέμπτη, είναι η σειρά των ομάδων που αγωνίζονται στη Euroleague να μονομαχήσουν στα παρκέ.

Οι ευκαιρίες στοιχηματισμού για τους λάτρεις του μπάσκετ είναι πολλές και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν έναν ακόμη λόγο για να στοιχηματίσουν, συνδυάζοντας κάποιες από τις πολλές επιλογές που τους δίνονται σε ένα παρολί.

 

Ενισχυμένη αξία στα παρολί του μπάσκετ

Ένα παρολί, άλλωστε, που θα περιλαμβάνει αρκετές προβλέψεις στους αγώνες μπάσκετ των επόμενων ωρών θα υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στη φύση του. Σε αυτά τα κέρδη, μάλιστα, έρχεται να προστεθεί το πριμ που υπόσχεται η Goalbet σε όσους τοποθετήσουν νικητήρια παρολί.

Το εν λόγω πριμ θα ανταμείψει τους παίχτες για τις επιτυχίες τους και μπορεί να φτάσει έως και το 30%, εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και προβλέψουν σωστά σε κάθε σημείο. Έτσι, κάθε πρόβλεψη αποκτά ενισχυμένη αξία.

 

Ποια παρολί συμμετέχουν;

Για να δικαιούνται, βέβαια, συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιους όρους και προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα παρολί τους στο μπάσκετ πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, κάθε παρολί θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον τέσσερα σημεία, με απόδοση ανά γεγονός 1.25 και άνω. Από εκεί και πέρα, μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

Από την προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, τέλος, εξαιρούνται τα συστήματα, ενώ είναι απαραίτητη προϋπόθεση κάθε παρολί να περιέχει προβλέψεις που θα επαληθευθούν στο 100%.

 

Ποιο είναι το ύψος κάθε πριμ;

Ανάλογα, τέλος, με το παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα δικαιούνται και διαφορετικό πριμ, εφόσον βέβαια κερδίσουν. Για παράδειγμα, ένα νικητήριο παρολί τεσσάρων σημείων θα τους αποφέρει πριμ 1%, ένα με πέντε σημεία πριμ 2% κ.ο.κ.. Αποκορύφωμα αποτελεί το πριμ για όσους τοποθετήσουν παρολί 15 σημείων και άνω, καθώς αγγίζει το 30% επί των κερδών που θα αποφέρει.

Η Goalbet ιδρύθηκε το 2009 και τα τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία