Ανάρπαστα τα ειδικά στοιχήματα για τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο!

Η κακή αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, έχει κάνει πολλούς να μετράνε ανάποδα για την αποχώρηση του τεχνικού της, Ζοζέ Μουρίνιο, από τον πάγκο της ομάδας. Πρώτοι ανάμεσά τους ήταν οι υπεύθυνοι από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίοι ανακοίνωσαν μια σειρά ειδικών στοιχημάτων, που προέβλεπαν την αποχώρηση του Μουρίνιο (όπως η Novibet), αλλά και τον αντικαταστάτη του. Και πλέον εμφανίζονται δικαιωμένοι, μετά την απόλυση του τεχνικού, πριν μερικές ημέρες.

Τα στοιχήματα που προβλέπουν τον αντικαταστάτη του, μάλιστα, έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή, όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες, αλλά και τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με την Oddschecker, μάλιστα, τα συγκεκριμένα στοιχήματα αποτελούν την τρίτη δημοφιλέστερη στοιχηματική αγορά του 2018!

 

Χιλιάδες στοιχήματα στον αντικαταστάτη του Μουρίνιο

Η Oddschecker παρέχει ένα online εργαλείο σύγκρισης αποδόσεων σε κάθε πιθανή αγορά και παρουσιάζει τις τιμές που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες στα μέλη της. Υπολογίζοντας, λοιπόν, τον αριθμό των επισκέψεων στην αγορά που προβλέπει τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο, η Oddschecker ανακοίνωσε πως πρόκειται για την τρίτη δημοφιλέστερη του 2018.

Οι μόνες στοιχηματικές αγορές που αναδείχθηκαν ακόμη δημοφιλέστερες ήταν αυτές που αφορούσαν στο κορυφαίο αγγλικό φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National και στη Eurovision. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η συγκεκριμένη αγορά δέχθηκε περισσότερα στοιχήματα και από το Gold Cup, μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες στην Αγγλία, αλλά και από τον ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αγγλία και Κροατία! 

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού και τα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει οι παίχτες, σύμφωνα με την Oddschecker, η δημοφιλέστερη επιλογή ήταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ, που ανέλαβε τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή, και ο Γάλλος Λορέντ Μπλανκ.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη