Ανακατατάξεις στα φαβορί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράγκμπι

Όσο προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, οι κορυφαίες εθνικές ομάδες ράγκμπι στον κόσμο αγωνίζονται στο τουρνουά Six Nations, το οποίο προσφέρει μια πρώτη ματιά στην αγωνιστική δράση του Πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα δίνει σε παίχτες και εταιρείες στοιχημάτων μια καλύτερη ιδέα για τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ένα από αυτά, μάλιστα, η εθνική ομάδα της Αγγλίας, ανέβηκε αρκετές θέσεις ψηλότερα στη λίστα των φαβορί, μετά την εμφατική νίκη επί της εθνικής Γαλλίας στο Six Nations. Οι Άγγλοι συνέτριψαν τους Γάλλους με 44-8 και πλέον αποτελούν το δεύτερο μεγαλύτερο φαβορί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράγκμπι.

 

Οι νέες αποδόσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι

Μετά την εμφατική νίκη της Αγγλίας επί της Γαλλίας στο Six Nations, πολλές στοιχηματικές έσπευσαν να αλλάξουν τις αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα που έχουν ανακοινώσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι. Χάρη στις αλλαγές, η Αγγλία αποτελεί πλέον το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αφού η απόδοσή της έχει μειωθεί κατά μέσο όρο από 7.00 στο 5.00. Η μόνη άλλη εθνική ομάδα που έχει χαμηλότερη απόδοση (και είναι μεγαλύτερο φαβορί) είναι αυτή της Νέας Ζηλανδίας, με απόδοση κοντά στο 2.10.

Οι παραπάνω ισορροπίες, βέβαια, αναμένεται να αλλάξουν ακόμη περισσότερο, όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, που φέτος θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία, το ερχόμενο φθινόπωρο. Και, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των ομάδων, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις, που σίγουρα θα φέρουν νέα φαβορί και θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού για όσους στοιχηματίζουν στις διοργανώσεις του ράγκμπι.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.