“Άκαρδα” τα ειδικά στοιχήματα της BetFair για τον Ρομελού Λουκάκου

Μπορεί οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου να μην περίμεναν τόσα λάθη από τους παίχτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ στον μεταξύ τους αγώνα την Τετάρτη, αλλά πολλοί σίγουρα περίμεναν με ενδιαφέρον να δουν την (πεσμένη την τελευταία σεζόν) απόδοση του Ρομελού Λουκάκου. Η στοιχηματική εταιρεία BetFair, μάλιστα, αποφάσισε να ποντάρει σε λάθη του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανακοίνωσε μια σειρά από “άκαρδα” και ντροπιαστικά στοιχήματα, στον αγώνα της ομάδας του με την Άρσεναλ.

Τα στοιχήματα αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν μια φάρσα σε βάρος του Λουκάκου, αλλά έως και την έναρξη του αγώνα, η BetFair τα δεχόταν κανονικότατα στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, δίνοντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας τα λάθη του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της BetFair για τον Λουκάκου

Όλα τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η BetFair για τον Λουκάκου είναι λίγο-πολύ “άκαρδα”, αφού βασίζονται στο γεγονός ότι η φετινή απόδοση του παίχτη στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καθόλου καλή. Έτσι, αντί να ανακοινώσει στοιχήματα που θα επέτρεπαν στα μέλη της να στοιχηματίσουν στις επιδόσεις του στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, η BetFair ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα που αφορούσαν στα λάθη που θα έκανε!

Για παράδειγμα, πριν την έναρξη του αγώνα της Τετάρτης, οι παίχτες μπορούσαν να στοιχηματίσουν στο αν ο Λουκάκου θα έστελνε με ντρίμπλα την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, με απόδοση 3.00. Επιπλέον, μπορούσαν να στοιχηματίσουν στο αν θα έπεφτε με τη μπάλα στα πόδια, με απόδοση 3.50. Τέλος, μπορούσαν να στοιχηματίσουν στο αν κάποιο λάθος του θα βοηθούσε την Άρσεναλ να σκοράρει, με απόδοση 34.00, αλλά και στο να πετύχει αυτογκόλ, με απόδοση 51.00!

Παρά τα συνεχόμενα λάθη που έγιναν και από τις δύο ομάδες στον αγώνα της Τετάρτης, πάντως, ο Λουκάκου κατάφερε να διαψεύσει την BetFair και τα “άκαρδα” στοιχήματά της, αποφεύγοντας τα σημαντικά λάθη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.