Η Ελλάδα πιο κοντά στην έξοδο από το ευρώ, λένε οι bookmakers

Πιο κοντά στην έξοδό της από τη ζώνη του ευρώ βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τις online εταιρίες στοιχημάτων, όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις ενός τέτοιου ενδεχομένου, οι οποίες μειώθηκαν, μετά την ανάληψη της εξουσίας της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικότερα, οι bookmakers του διαδικτύου είναι πεπεισμένοι ότι η νέα κυβερνητική γραμμή αυξάνει τις πιθανότητες εξόδου της χώρας από το ευρώ, εντός της επόμενης τετραετίας.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power, η οποία μείωσε την απόδοση που συνοδεύει το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, στο 5.00.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.