Ντοκιμαντέρ για το CONIFA World Football Cup ετοίμασε η Paddy Power!

H εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power έχει συνηθίσει να εκπλήσσει, όχι μόνο τα μέλη της, αλλά και όσους παρακολουθούν την πορεία της, και σκοπεύει να το επαναλάβει, ετοιμάζοντας το πρώτο ντοκιμαντέρ στην Ιστορία της! Το εν λόγω ντοκιμαντέρ αφορά στο CONIFA World Football Cup που διεξάγεται στις 31 Μαΐου με 10 Ιουνίου στο Λονδίνο, στο οποίο η Paddy Power είναι χορηγός.

Το νέο ντοκιμαντέρ της Paddy Power θα ασχολείται με τις εθνικές ομάδες εκείνων των χωρών που δεν αναγνωρίζονται από τη FIFA και σκοπό έχει να προωθήσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους στην… αντάρτικη διοργάνωση.

 

Το πρώτο ντοκιμαντέρ της Paddy Power

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε συνέχειες, στην ιστοσελίδα και στα social media της Paddy Power και ήδη το πρώτο επεισόδιο βρίσκεται online. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που η στοιχηματική εταιρεία έχει γράψει, σκηνοθετήσει και επιμεληθεί και το οποίο αποτελεί μία από τις δράσεις που έχει αναλάβει ως χορηγός της διοργάνωσης. Σε καθένα από τα επεισόδια, τέλος, θα παρουσιάζονται οι εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, με την αρχή να έχει γίνει με αυτή του Θιβέτ.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία στοιχήματος είχε ανακοινώσει πως θα αναλάβει τη συγκεκριμένη χορηγία, επειδή θαυμάζει τη νοοτροπία των αουτσάιντερ που μπαίνουν στο μάτι της FIFA. Εκπρόσωπος της Paddy Power, μάλιστα, είχε δηλώσει τότε: “οι Άγγλοι φίλαθλοι έχουν μικρό ή καθόλου κίνητρο για να ταξιδέψουν στη Ρωσία, οπότε σκεφτήκαμε να τους δώσουμε μια εναλλακτική, ακριβώς δίπλα στο σπίτι του… Το CONIFA 2018 δεν έχει ούτε εκατομμυριούχους, ούτε ντίβες – μόνο αξιόλογους παίχτες που το ίδιο πατριώτες με κάθε άλλο διεθνή παίχτη”.

Νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ της Paddy Power για το CONIFA 2018, τέλος, θα προβάλλονται όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της διοργάνωσης.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.