Υπέρ της μείωσης στοιχηματικών διαφημίσεων και η Ladbrokes Coral

Πολλοί φορείς στο Ηνωμένο Βασίλειο (ανάμεσά τους και το Εργατικό Κόμμα, αλλά και η Εκκλησία της Αγγλίας) ζητούν τη μείωση των στοιχηματικών διαφημίσεων, ενώ παράλληλα φτάνουν και στο σημείο να προτείνουν την απαγόρευσή τους κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων αγώνων. Οι φορείς αυτοί βρήκαν έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς όπως φαίνεται, την ίδια άποψη έχει και η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral!

Συγκεκριμένα, υπέρ της μείωσης των στοιχηματικών διαφημίσεων τάχθηκε και το αφεντικό της GVC Holdings, ιδιοκτήτριας της Ladbrokes Coral. Ο Kenny Alexander δήλωσε ότι το κακό έχει όντως παραγίνει με τις διαφημίσεις κατά τη διάρκεια αθλητικών μεταδόσεων και πως τάσσεται υπέρ ακόμη και της απαγόρευσής τους, πριν τις 9 το βράδυ.

 

Εθελοντική ή υποχρεωτική απαγόρευση

Ο CEO της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Ladbrokes Coral δήλωσε πρόσφατα πως επισκέφτηκε μια σειρά από κέντρα απεξάρτησης από τον τζόγο και μίλησε με ασθενείς, που τον βοήθησαν να κατανοήσει καλύτερα τις επιπτώσεις των στοιχηματικών διαφημίσεων, σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σε ανήλικους.

Παράλληλα, παραδέχθηκε και ο ίδιος ότι προβάλλονται πάρα πολλές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών μεταδόσεων στην τηλεόραση (είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό ότι, κατά τη διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων του Μουντιάλ του καλοκαιριού, 90 συνολικά λεπτά ήταν αφιερωμένα σε στοιχηματικές διαφημίσεις). Κάλεσε, λοιπόν, τους ανταγωνιστές του να προχωρήσουν σε μια εθελοντική κατάργηση των διαφημίσεών τους, κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων που πραγματοποιούνται πριν τις 9 το βράδυ. Και, στην περίπτωση που η έκκλησή του δεν εισακουστεί, ο Kenny Alexander ανέφερε ότι δε θα ήταν άσχημη ιδέα μια υποχρεωτική απαγόρευση.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.