Ωράριο Μουντιάλ στο τμήμα εξυπηρέτησης του Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan ανακοίνωσε πως το ωράριο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών του προσάρμοσε το ωράριό του στις ανάγκες του Μουντιάλ, ώστε τα μέλη του να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό, όσο διεξάγονται οι αγώνες στη Βραζιλία.

 

Αναλυτικότερα, το νέο ωράριο, το οποίο ισχύει από τις 12 Ιουνίου έως τις 26 Ιουνίου (μέχρι, δηλαδή, να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων), είναι από τις 8 το πρωί έως τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας. Έτσι, οι παίχτες θα μπορούν να επικοινωνούν για τις απορίες ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κατά τη διάρκεια που εξελίσσονται οι αγώνες.

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη του όπως καζίνο και πόκερ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.