Θετικές οι προβλέψεις για την επανάκαμψη της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Las Vegas

H αγορά τυχερών παιχνιδιών του Las Vegas έχει δεχθεί ένα τεράστιο οικονομικό πλήγμα τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά οι προβλέψεις για το άμεσο μέλλον είναι άκρως θετικές. Μια νέα έρευνα προβλέπει ότι ο όγκος των επισκεπτών στο Las Vegas και τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών θα αυξάνονται συνεχώς μέσα στο 2021 και θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους και μέσα στο 2022.

Οι προβλέψεις αυτές, αν επαληθευθούν, θα αποτελέσουν σανίδα σωτηρίας για τις επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών του Las Vegas, μετά από πολλούς μήνες οικονομικών δυσκολιών. Άλλωστε, όλα τα καζίνο, αλλά και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών είτε παρέμειναν κλειστές είτε λειτουργούσαν υπό αυστηρούς περιορισμούς τους τελευταίους 15 μήνες. Πλέον, όμως, έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα και λειτουργούν κανονικά, δεχόμενες επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

 

Οι προβλέψεις για την ανάκαμψη της αγοράς του Las Vegas

Η νέα έρευνα διεξήχθη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Οικονομικής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Las Vegas και προβλέπει ότι τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών θα αυξηθούν σημαντικά τους επόμενους μήνες. Η αύξηση αυτή θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια του 2022 και θα φέρει την αγορά στα προ πανδημίας επίπεδα.

Αναλυτικότερα, η έρευνα προβλέπει ότι τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών θα αυξηθούν κατά 35,5% στο σύνολο του 2021. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά θα πλησιάσει πολύ κοντά στα προ πανδημίας επίπεδα, αφού η μείωση στα έσοδα κατά το 2020 άγγιξε το 36,8%. Η αύξηση θα συνεχιστεί, όμως, και μέσα στο 2022 και θα αγγίξει το 10,7%. Ακόμα περισσότερο αναμένεται να αυξηθεί ο όγκος των επισκεπτών στην πρωτεύουσα των τυχερών παιχνιδιών. Η έρευνα προβλέπει αύξηση κατά 57% μέσα στο 2021 (η μείωση του 2020 άγγιξε το 55,2%) και περαιτέρω αύξηση 13,2% μέσα στο 2022.

Οι αισιόδοξες προβλέψεις της έρευνας, λοιπόν, δείχνουν ότι το Las Vegas δε θα αργήσει να επιστρέψει στα προ πανδημίας επίπεδα και πως πολύ σύντομα οι φριχτές οικονομικές επιδόσεις των τελευταίων μηνών θα αποτελούν μια κακή παρένθεση.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.