Κλείνουν 31 πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Αιτωλοακαρνανία

Τα 31 από τα συνολικά 82 πρακτορεία του ΟΠΑΠ που λειτουργούν στο νομό Αιτωλοακαρνανίας αναμένεται σύντομα να κλείσουν, λόγω των προστριβών των πρακτόρων με την εταιρεία. Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων αρνήθηκαν να υπογράψουν τη νέα σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα ο Οργανισμός να τους δώσει τελεσίγραφο, προκειμένου να κλείσουν τα πρακτορεία τους, στο τριήμερο 28 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου.

 

Οι λόγοι του κλεισίματος των πρακτορείων

Ο συνολικός αριθμός των πρακτορείων που θα κλείσουν τις επόμενες ημέρες στο νομό Αιτωλοακαρνανίας είναι 31, εκ των οποίων τα 11 βρίσκονται στο Αγρίνιο. Οι ιδιοκτήτες τους αρνήθηκαν να υπογράψουν τη νέα σύμβαση, υποστηρίζοντας ότι οι νέοι όροι (μεταξύ των οποίων μείωση προμήθειας και νέες αποστάσεις μεταξύ τους) δεν είναι προς το συμφέρον τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Πρακτόρων ΟΠΑΠ Αγρινίου, κ. Γαλαζούλα, μάλιστα, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, αν είχε κρατηθεί μια ενιαία στάση των πρακτόρων. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα agriniopress.gr, η αρχική απόφαση ήταν να μην υπογράψει κανείς πράκτορας τις νέες συμβάσεις. Πολλοί, όμως, αποφάσισαν έπειτα να υπογράψουν, διασπώντας το ενιαίο μέτωπο και οδηγώντας όσους παρέμειναν σταθεροί στις θέσεις τους σε κλείσιμο.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.