Στον Στ. Κοντονή απαντά ο Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Stoiximan απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος δήλωσε (μαζί με τον Γ.Γ. Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό) πως οι διαδικτυακές επιχειρήσεις δεν αποδίδουν αυτή τη στιγμή φόρους προς το Δημόσιο και πως η μόνη εταιρεία που παραμένει συνεπής στις φορολογικές της υποχρεώσεις είναι η ΟΠΑΠ ΑΕ.

 

Η εταιρεία του online στοιχήματος αντέδρασε άμεσα στους ισχυρισμούς του κ. Κοντονή, δημοσιεύοντας επιστολή που υπογράφει το μέλος του ΔΣ, Ιωάννης Σπανουδάκης. Στην επιστολή αυτή, ο Stoiximan φροντίζει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να βάλει τέλος στο παιχνίδι εντυπώσεων που επιχείρησαν οι δύο ισχυροί άνδρες του αθλητισμού.

 

Αναλυτικότερα, η επιστολή καλεί τον κ. Κοντονή να απευθυνθεί στο υπουργείο Οικονομικών και στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) για να λάβει τη σωστή ενημέρωση. Όπως αναφέρεται, άλλωστε, «οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν  στην Ελλάδα, έχοντας λάβει προσωρινή άδεια λειτουργίας σύμφωνα με τον νόμο 4002/2011 (άρθρο 50), υποχρεούνται να καταβάλουν φόρο 30% επί των μεικτών εσόδων τους (και όχι επί του τζίρου), όπως όλες οι εταιρείες τυχερών παιγνίων που έχουν αδειοδοτηθεί στη χώρα μας. Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι, για το περασμένο έτος, το έσοδο του Δημοσίου από τη φορολόγηση των συγκεκριμένων εταιρειών Διαδικτύου υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μπορείτε να διασταυρώσετε από το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών».

 

Στην επιστολή του, ο κ. Σπανουδάκης δεν παραλείπει να αναφέρει και το κοινωφελές έργο που παράγει ο Stoiximan. Άλλωστε, η εταιρεία του online στοιχήματος στηρίζει οικονομικά όλες τις Εθνικές Ομάδες Πόλο (ανδρών και γυναικών, νέων και νεανίδων), καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τις Εθνικές Ομάδες Βόλεϊ (ανδρών και γυναικών) ως Μεγάλος Χορηγός. Οικονομική στήριξη από τον Stoiximan απολαμβάνουν και πέντε ακόμη κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες (οι Κ. Στεφανίδη, Ελ. Πετρούνια, Β. Μιλλούση, Β. Αρβανίτη και Μ. Τσιαρτσιάνη) που αγωνίζονται για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Παράλληλα, η εταιρεία του online στοιχήματος αποτελεί τον χορηγό και κορυφαίων ομάδων, στο μπάσκετ ανδρών (Παναθηναϊκός), στο βόλεϊ γυναικών (ΑΕΚ) και στο χάντμπολ ανδρών (ΠΑΟΚ). Συμμετέχει, τέλος, σε προγράμματα μαζικής άθλησης (όπως το πρόσφατο «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»), στα οποία διαθέτει σημαντικό μέρος των εσόδων της, τα οποία είναι υποπολλαπλάσια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σπανουδάκης, της ιδιωτικής εταιρείας ΟΠΑΠ ΑΕ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.