Νο3 η Unibet στη Γαλλία

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet υποστήριξε πως μπήκε στην κορυφαία τριάδα με τις πιο επιτυχημένες  online στοιχηματικές εταιρίες στην απαιτητική γαλλική αγορά. Η ανακοίνωση ήρθε από τον Julien Brun, γενικό διευθυντή της Unibet στη Γαλλία, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα iGaming Business, με θέμα την άνοδο του online στοιχήματος στη Γαλλία, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Στη συνέντευξή του ανέφερε πως η επιτυχία της εταιρείας του είναι μεγάλη, καθώς ειδικά τα apps για το mobile στοίχημα αποδείχθηκαν εξαιρετικά δημοφιλή, φέρνοντας τη Unibet στην τρίτη θέση.

 

Από την άλλη, βέβαια, ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τη δήλωση του Brun, καθώς η Bwin (η εταιρεία που υποτίθεται πως η Unibet πέταξε έξω από την τριάδα) είχε εξίσου επιτυχημένη πορεία τον τελευταίο μήνα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.