Ενάντια στις αποδόσεις τα στοιχήματα στο Mayweather vs McGregor!

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες πυγμαχίας του καλοκαιριού, η αναμέτρηση ανάμεσα στον έμπειρο Floyd Mayweather και στον πρωταθλητή του MMA Conor McGregor, διεξάγεται στις 26 Αυγούστου και προβλέπεται να σπάσει κάθε ρεκόρ στοιχηματισμού. Παρά το γεγονός, όμως, ότι ο Mayweather θεωρείται το αδιαμφισβήτητο φαβορί, πολλοί παίχτες συνεχίζουν και στοιχηματίζουν σε νίκη του μεγάλου αουτσάιντερ, του Conor McGregor!

 

Ενάντια στις πιθανότητες

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το σετ των αποδόσεων του αγώνα δεν είναι καθόλου ισόποσα μοιρασμένο. Ο Mayweather είναι το απόλυτο φαβορί, με αποδόσεις που οριακά ξεπερνούν το 1.10, ενώ οι αντίστοιχες αποδόσεις για νίκη του McGregor ξεπερνούν το 5.00. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει και ότι τα κέρδη που μπορεί να αποφέρει στους παίχτες η νίκη του φαβορί είναι ελάχιστα. Στην περίπτωση, όμως, που συμβεί κάποια ανατροπή, τα κέρδη από τη νίκη του αουτσάιντερ θα είναι σημαντικά.

Ωστόσο, ακόμη και αυτοί που έχουν στοιχηματίσει σε νίκη του McGregor, ελάχιστα πιστεύουν στο ενδεχόμενο να νικήσει τον έμπειρο πυγμάχο Μayweather. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η άποψη που κυριαρχεί στα περισσότερα ΜΜΕ που αναφέρονται στον αγώνα είναι πως ο Mayweather θα κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση. Πολλοί, μάλιστα, θεωρούν τον αγώνα ένα απλό κόλπο του μάρκετινγκ, με καμία αγωνιστική αξία.

 

Οι συνέπειες του στοιχηματισμού

Βέβαια, όσοι κι αν στοιχηματίζουν σε νίκη του McGregor, συνήθως στοιχηματίζουν μικροποσά, σε αντίθεση με αυτούς που στοιχηματίζουν πολλά χρήματα στον Mayweather. Όπως και να ‘χει, όμως, αποτέλεσμα της τάσης αυτής είναι να μειώνονται συνεχώς οι αποδόσεις του McGregor και να αυξάνονται του Mayweather. Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον ο νέος αντίπαλος του Mayweather έχει στα χαρτιά περισσότερες πιθανότητες να νικήσει (λόγω των χαμηλότερων αποδόσεων), σε σχέση με προηγούμενους αντιπάλους του, όπως οι Marcos Maidana, Miguel Cotto και Victor Ortiz.

 

Συνεχίζεται ο μαζικός στοιχηματισμός

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι παίχτες του στοιχήματος συνεχίζουν να τοποθετούν προβλέψεις στο Mayweather vs McGregor, αγνοώντας ακόμη και πιο σημαντικούς αγώνες. Για παράδειγμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, οι παίχτες στοιχημάτισαν περισσότερα χρήματα στον συγκεκριμένο αγώνα τις δύο προηγούμενες ημέρες, ακόμη και σε σχέση με τα συνολικά ποσά που στοιχηματίστηκαν στον αγώνα τίτλου ανάμεσα σε Andre Ward και Sergey Kovalev!

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.