Ανοιχτά ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν πριν από μερικές ημέρες το άνοιγμα και των στοιχηματικών πρακτορείων του ΟΠΑΠ στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, με ελάχιστες εξαιρέσεις – η σημαντικότερη από αυτές είναι η Αττική, η οποία βρίσκεται στο “κόκκινο”, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας. Από σήμερα, τα στοιχηματικά πρακτορεία και τα καταστήματα OPAP Play στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουν ξεκινήσει ξανά τη λειτουργία τους και δέχονται παίχτες, ύστερα από το νέο lockdown που είχε επιβληθεί αρχές Νοεμβρίου.

Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, ισχύουν αρκετοί περιορισμοί σε κάθε πρακτορείο και κατάστημα, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να μειώνεται ο κίνδυνος εξάπλωσης της πανδημίας. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα περιορίζουν τον αριθμό των πελατών ανά κατάστημα, υποχρεώνουν σε χρήση μάσκας και επιβάλλουν μια σειρά από μέτρα προστασίας.

 

Η νέα καθημερινότητα στα πρακτορεία στοιχήματος του ΟΠΑΠ

Όλα τα πρακτορεία στοιχήματος του ΟΠΑΠ και τα καταστήματα OPAP Play έχουν ξεκινήσει από σήμερα τη λειτουργία τους, με μόνη εξαίρεση όσα βρίσκονται στην Αττική και σε άλλες “κόκκινες” περιοχές. Οι παίχτες μπορούν να επισκέπτονται οποιοδήποτε πρακτορείο και να στοιχηματίζουν ή οποιοδήποτε κατάστημα OPAP Play και να δοκιμάζουν την τύχη τους στα φρουτάκια. Για να επισκεφτούν τα δεύτερα, όμως, θα πρέπει να έχουν προκαθορισμένο ραντεβού, κάτι που δεν είναι απαραίτητο στα πρακτορεία στοιχήματος.

Αυτός δεν είναι ο μόνος περιορισμός που ισχύει για τη λειτουργία πρακτορείων και καταστημάτων. Κάθε χώρος θα μπορεί να δέχεται μόλις έναν πελάτη για κάθε 25 τ.μ. εμβαδού, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να κρατούν απόσταση 1,5 μέτρου ανάμεσά τους και 2 μέτρων από το ταμείο. Επιπλέον, η χρήση μάσκας από πελάτες και προσωπικό είναι αυτονόητη. Τέλος, αυτονόητη είναι και η ύπαρξη διαφανών διαχωριστικών ανάμεσα στις θέσεις των παιχτών στα VLTs των καταστημάτων OPAP Play.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.