Η Pinnacle Sports μετονομάζεται σε Pinnacle

H στοιχηματική εταιρία Pinnacle Sports προχωρά σε rebranding των προϊόντων της, με πρώτο βήμα τη μετονομασία της εταιρείας. Πλέον, θα είναι γνωστή απλά ως Pinnacle.

 

Η εταιρεία προχωρά στη συγκεκριμένη κίνηση, έπειτα από τη γνωστοποίηση ότι αγόρασε το ελεύθερο πλέον domain www.Pinnacle.com, το οποίο ανήκε ως πρόσφατα σε μια εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στο Phoenix των ΗΠΑ. Όπως φαίνεται, η αγορά αυτή ήταν το πρώτο βήμα του rebranding της Pinnacle. Θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την αλλαγή ονομασίας της εταιρείας, καθώς και η χρήση νέων λογοτύπων στα προϊόντα της – στο online στοίχημα και στις υπόλοιπες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που της ανήκουν, καθώς και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα B2B που ονομάζεται Pinnacle Solutions.

 

Ο CEO της Pinnacle, Paris Smith, εξήγησε σε δηλώσεις του τους λόγους του rebranding: “Οι πελάτες μας και οι συνεργάτες μας γνωρίζουν την Pinnacle Sports ως Pinnacle, από το λανσάρισμα της ιστοσελίδας μας το 1998, οπότε η μετονομασία της είναι φυσική εξέλιξη. Ανυπομονούσαμε ήδη να φρεσκάρουμε το brand μας, ώστε να αντικατοπτρίζει κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, πέρα από το online στοίχημα, και η απελευθέρωση του domain Pinnacle.com αποτέλεσε μια ευκαιρία που δε μπορούσαμε να αγνοήσουμε”.

 

Η Pinnacle είναι από τις πιο παλιές εταιρίες του χώρου και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.