Χωρίς στοιχηματικές διαφημίσεις το Snapchat στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες social media στον κόσμο, το Snapchat, ανακοίνωσε πως στο εξής θα παρέχει στους χρήστες του από το Ηνωμένο Βασίλειο τη δυνατότητα να μπλοκάρουν τις στοιχηματικές διαφημίσεις. Η πρωτοβουλία αυτή του Snapchat είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του με το BGC (Betting and Gaming Council), το οποίο αποτελεί το συλλογικό όργανο των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στη χώρα.

Χάρη σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία, οι χρήστες του Snapchat θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μπλοκάρισμα των στοιχηματικών διαφημίσεων. Η συγκεκριμένη δυνατότητα αναμένεται να προστατέψει αποτελεσματικότερα όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο ή ακόμα και ανήλικους χρήστες.

 

Η πρωτοβουλία του Snapchat για τις στοιχηματικές διαφημίσεις

Το Snapchat συνεργάζεται με το BGC εδώ και περίπου ένα χρόνο, με σκοπό να βελτιώσει τις υπηρεσίες του στον τομέα της διαφημιστικής προβολής των τυχερών παιχνιδιών. Η νέα πρωτοβουλία αναμένεται να έχει επιτυχία, αφού κατά κανόνα οι χρήστες του Snapchat δε μπορούν να επιλέξουν τι είδους διαφημίσεις θα βλέπουν. Αποτέλεσμα αυτού είναι πολλά άτομα που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου (όπως ανήλικοι και εθισμένοι στον τζόγο) να εκτίθενται σε διαφημίσεις τυχερών παιχνιδιών. Αυτό θα αλλάξει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η νέα λειτουργία του Snapchat επιτρέπει σε κάθε χρήστη να μπλοκάρει κάθε είδους διαφήμιση τυχερών παιχνιδιών.

Παράλληλα, το Snapchat θα ακολουθεί στο εξής τους (μη δεσμευτικούς) κανόνες που ακολουθούν και τα μέλη του BGC. Συγκεκριμένα, θα φροντίζει μεταξύ άλλων, ώστε όλες οι διαφημίσεις τυχερών παιχνιδιών να προβάλλονται σε χρήστες άνω των 25 ετών και θα προωθεί το υπεύθυνο παιχνίδι.

To BGC, τέλος, υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τη νέα πρωτοβουλία του Snapchat, καλώντας και τις υπόλοιπες πλατφόρμες των social media να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.