Κλείνουν δεκάδες πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε Λάρισα και Μαγνησία

Οι… απώλειες στο δίκτυο του ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα συνεχίζονται, όσο πλησιάζει η λήξη του τελεσίγραφου που έστειλε ο Οργανισμός στα πρακτορεία, των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν υπέγραψαν τη νέα σύμβαση συνεργασίας. Μετά από τα δεκάδες πρακτορεία που ανακοίνωσαν το κλείσιμό τους σε Αιτωλοακαρνανία και σε Καρδίτσα, ήρθε η σειρά πρακτορείων σε Λάρισα και Μαγνησία να κατεβάσουν τα ρολά τους.

Τα πρακτορεία που κλείνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα (υπολογίζονται γύρω στα 700 συνολικά) ανήκουν σε εκείνους που αρνήθηκαν να υπογράψουν τη νέα σύμβαση του ΟΠΑΠ, καταγγέλλοντάς την ως άδικη. Σύμφωνα με τους πράκτορες, οι νέοι όροι είναι ασύμφοροι οικονομικά, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις τους να μην είναι βιώσιμες.

 

26 πρακτορεία κλείνουν στο νομό Λάρισας

Αναλυτικότερα, στο νομό Λάρισας θα κλείσουν τις επόμενες ημέρες 26 πρακτορεία του ΟΠΑΠ, εκ των οποίων τα 20 βρίσκονται στην πόλη της Λάρισας. Οι ιδιοκτήτες τους αρνήθηκαν να υπογράψουν τη νέα σύμβαση και ο ΟΠΑΠ τους ενημέρωσε πως έχουν διορία έως τις 2 Μαρτίου, προκειμένου να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να παραδώσουν τον εξοπλισμό τους. Τα υπόλοιπα 105 πρακτορεία του νομού θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, αφού οι ιδιοκτήτες τους υπέγραψαν τη νέα σύμβαση.

 

16 πρακτορεία κλείνουν στο νομό Μαγνησίας

Στη Μαγνησία, από την άλλη, κλείνουν λιγότερα πρακτορεία. Από τα 16 που βάζουν λουκέτο, όμως, μόνο τα 9 κλείνουν επειδή δεν υπέγραψαν τη σύμβαση. Οι ιδιοκτήτες των υπόλοιπων 7 υπέγραψαν τη σύμβαση, αλλά οι όροι τους δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Έτσι, από τα 80 πρακτορεία του ΟΠΑΠ που λειτουργούν σήμερα στη Μαγνησία, θα παραμείνουν ανοιχτά τα 64.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.