Το εορταστικό ωράριο της εξυπηρέτησης πελατών της Bet8

H ιστοσελίδα στοιχήματος Bet8 προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, όσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της, κατά τη διάρκεια των εορτών. Εξαιτίας αυτών των αλλαγών, οι ώρες λειτουργίας είναι μειωμένες κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Bet8 θα παραμείνει ανοιχτό και την 1η Ιανουαρίου.

 

Αναλυτικότερα, την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, το τμήμα θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και, την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου, από τις 2 και μισή το μεσημέρι έως τις 7 και μισή το απόγευμα.

 

H Bet8 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια καθώς διαθέτει ιστοσελίδα καζίνο αλλά και εικονικών αθλημάτων.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.