Νέας γενιάς σύστημα επικοινωνίας από τη Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Sabio, προκειμένου να αναβαθμίσει το σύστημα επικοινωνίας των μελών της με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Το νέο σύστημα θα αποτελεί μια ενοποιημένη πλατφόρμα προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, μέσω τηλεφώνου, e-mail και live chat, και θα είναι βελτιωμένο στους τομείς της λειτουργίας και της διάθεσης κατάλληλου προσωπικού. Επιπλέον, θα βοηθά τους υπεύθυνους του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών να εντοπίζουν λύση για τα προβλήματα των παιχτών από την πρώτη κιόλας επαφή, ενώ θα προσφέρει άμεσο feedback στην εταιρεία, καθώς και τη δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης του μέλους που επικοινωνεί, αυξάνοντας έτσι τα επίπεδα ασφαλείας.

H πολυβραβευμένη Unibet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη,αλλά στην Ελλάδα προς το παρόν δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.