Αναπτύσσεται σταθερά η διαφημιστική αγορά στοιχήματος στην Αυστραλία

Σε πείσμα των νομικών περιορισμών και απαγορεύσεων, η διαφημιστική αγορά του στοιχήματος στην Αυστραλία παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη, όπως δείχνουν τα πρόσφατα στοιχεία της Standard Media Index. Οι νομοθέτες έχουν εξαντλήσει την αυστηρότητά τους στον τομέα της διαφημιστικής προβολής στοιχηματικών υπηρεσιών μέσα στο 2018, ωστόσο, οι επενδύσεις στον συγκεκριμένο τομέα, όχι μόνο δε μειώθηκαν, αλλά σημείωσαν σημαντική ανάπτυξη.

Θυμίζουμε ότι σε πολλές περιοχές της Αυστραλίας απαγορεύονται στο σύνολό τους οι στοιχηματικές διαφημίσεις, ενώ αλλού έχουν απαγορευτεί κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων αθλητικών γεγονότων, σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, έως τις 20:30 το βράδυ. Όλες αυτές οι απαγορεύσεις, όμως, δε φαίνεται να πτοούν τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που φέτος ξόδεψαν ακόμη περισσότερα χρήματα στην προβολή τους.

 

Αύξηση του τζίρου στοιχηματικής διαφήμισης κατά 26%

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, ο τζίρος της διαφημιστικής αγοράς στον τομέα του στοιχήματος αυξήθηκε κατά 26% στο πρώτο εξάμηνο του 2018, αγγίζοντας τα 86,1 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι σχετικοί νόμοι έχουν απαγορευθεί. Απλά το 2018 ήταν πλούσιο σε αθλητικά γεγονότα με στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενώ οι στοιχηματικές εταιρείες αναζήτησαν και εναλλακτικούς τρόπους προβολής (όπου ισχύουν λιγότερες απαγορεύσεις), όπως οι εφημερίδες, οι κινηματογράφοι και οι διαφημιστικές πινακίδες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τζίρος των τριών παραπάνω μέσων αυξήθηκε κατά 121%, 84% και 60% αντίστοιχα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.