Μειώνει το ποσοστό της στην Bet-at-home η BetClic Everest

H BetClic Everest, είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της BetClic και όχι μόνο καθώς κατέχει και άλλες στοιχηματικές εταιρίες ανά την Ευρώπη, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να πουλήσει το 10% του μετοχικού πακέτου της Bet-at-home.

 

Η Bet-at-home ανήκει στην BetClic Everest, η οποία κατέχει το 67% του μετοχικού της κεφαλαίου. Με τις νέες εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως η BetClic Everest είναι διατεθειμένη να πουλήσει ένα κομμάτι του μετοχικού της κεφαλαίου στην Bet-at-home και να παραμείνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου, κατέχοντας το 57%.

 

Πρόκειται για 350.000 μετοχές που ανήκουν στην BetClic Everest, για τις οποίες αναζητά αγοραστές. Η εταιρεία, μάλιστα, ενημέρωσε τους μετόχους της, αναφέροντας πως με αυτή την κίνηση αποσκοπεί στο να ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στην αγορά, ενισχύοντας τη ρευστότητά της. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μάλιστα, η BetClic Everest διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πουλήσει περισσότερες μετοχές της Bet-at-home και πως σκοπεύει να παραμείνει ιδιοκτήτρια του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.