Οι εγγραφές νέων μελών το κριτήριο για τις απολύσεις στην Ladbrokes Coral

Περίπου 5.000 υπάλληλοι της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes Coral έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον, εξαιτίας της απόφασης των υπευθύνων να κλείσουν περίπου 1.000 πρακτορεία επίγειου στοιχήματος. Οι υπάλληλοι έχουν ήδη ενημερωθεί για τις επικείμενες απολύσεις και τη διαδικασία αξιολόγησής τους, η οποία θα βασίζεται μεταξύ άλλων και στο πόσους πελάτες έχουν πείσει, προκειμένου να εγγραφούν στις στοιχηματικές ιστοσελίδες της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη διαδικασία αξιολόγησης, άλλωστε, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούν οι υπάλληλοι βρίσκεται και αυτό των νέων μελών που έχουν εξασφαλίσει.

 

Σημαντική μείωση πρακτορείων και προσωπικού

Η Ladbrokes Coral είναι μία μόνο από τις εταιρείες στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν αποφασίσει να κλείσουν μεγάλο αριθμό των πρακτορείων επίγειου στοιχήματος που διατηρούν. Ο λόγος για αυτή την απόφαση είναι ο νέος νόμος που μειώνει το ανώτατο ποσό στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού, από τις 100 στις 2 λίρες. Εξαιτίας αυτού, τα έσοδα των πρακτορείων θα μειωθούν σημαντικά και πολλά από αυτά θα πάψουν να είναι βιώσιμα οικονομικά.

Για αυτό το λόγο, η Ladbrokes Coral αποφάσισε να κλείσει περίπου 1.000 από τα 3.500 πρακτορεία της τους επόμενους μήνες. Και το κλείσιμο θα σημάνει και την απόλυση περίπου 5.000 υπαλλήλων.

Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησης των υπαλλήλων. Σύμφωνα με τις οδηγίες των στελεχών, η διαδικασία θα αποτελείται από ένα online τεστ, που θα συνεισφέρει το 40% στο συνολικό αποτέλεσμα, μια πρόσωπο με πρόσωπο συνέντευξη, η οποία θα συνεισφέρει το 20%, από αξιολόγηση του φακέλου κάθε εργαζομένου, η οποία θα συνεισφέρει κατά 10%, αλλά και από τον αριθμό νέων μελών που έχει προσελκύσει κάθε υπάλληλος στην στοιχηματική ιστοσελίδα, ο οποίος θα συνεισφέρει κατά 30%.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.