Σε Flutter Entertainment μετονομάζεται η στοιχηματική εταιρία Paddy Power BetFair

H ώρα αλλαγής ονόματος για την στοιχηματική εταιρία Paddy Power BetFair έφτασε και η εταιρία θα αναφέρεται πλέον στις εμπορικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές ως Flutter Entertainment. Οι υπεύθυνοι εξασφάλισαν πριν μερικές εβδομάδες την έγκριση των μετόχων της εταιρίας και πλέον θα είναι γνωστή με το νέο όνομά της, στην προσπάθειά της να επεκταθεί ακόμη περισσότερο στις νόμιμες αγορές στοιχήματος ανά τον κόσμο.

Η αλλαγή στο όνομα της εταιρίας, βέβαια, δεν πρόκειται να επηρεάσει τους παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στις ιστοσελίδες της ανά τον κόσμο.

 

Η αλλαγή του ονόματος από Paddy Power BetFair σε Flutter Entertainment

H αλλαγή του ονόματος της εταιρίας Paddy Power BetFair προτάθηκε αρχικά από τα στελέχη, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2018, τον περασμένο Μάρτιο. Μερικές εβδομάδες αργότερα, η συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων (το 99,7%) ενέκρινε την αλλαγή και άνοιξε το δρόμο για την επίσημη μετονομασία.

Η αλλαγή στο όνομα της Paddy Power BetFair εφαρμόστηκε ήδη και πλέον η εταιρεία αναφέρεται ως Flutter Entertainment (FLTR) στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και του Δουβλίνου, όπου είναι εισηγμένη.

 

Καμία αλλαγή για τους παίχτες του στοιχήματος

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό σε κάποια από τις εταιρίες της Flutter Entertainment (Paddy Power, BetFair, Adjarabet και άλλες) δε θα παρατηρήσουν καμία απολύτως αλλαγή. Οι ιστοσελίδες στοιχήματος και τα online καζίνο της εταιρίας δεν πρόκειται να αλλάξουν όνομα ή χαρακτήρα. Άλλωστε, η μόνη χρησιμότητα της αλλαγής του ονόματος είναι εμπορική.

Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα της Paddy Power, για παράδειγμα, θα παραμείνει ίδια και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στις διαδικασίες αναζήτησης, ανοίγματος λογαριασμού, στοιχηματισμού και άλλων ενεργειών. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τη λειτουργία της ίδιας της εταιρίας, η οποία θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, όπως λειτουργούσε και έως σήμερα, που αποτελούσε το αποτέλεσμα της συγχώνευσης μεταξύ Paddy Power και BetFair και των εξαγορών που πραγματοποιήθηκαν, όπως αυτές της αμερικανικής FanDuel και της γεωργιανής Adjarabet.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη