Σε πρωτοβουλία υπέρ της ποικιλομορφίας συμμετέχει η εταιρεία στοιχήματος Kindred

Η εταιρεία στοιχήματος Kindred (ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων, της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet) ανακοίνωσε τη στήριξη μιας πρόσφατης πρωτοβουλίας ενίσχυσης της ποικιλομορφίας στη βιομηχανία του στοιχήματος, με το όνομα All-in Diversity Project. Η Kindred αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος της πρωτοβουλίας, η οποία σκοπεύει στη δημιουργία ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος που ενισχύει την ποικιλομορφία και την εξάλειψη των κοινωνικών και φυλετικών διακρίσεων.

 

Ο ρόλος της Κindred στη νέα πρωτοβουλία

Ουσιαστικά, η στοιχηματική εταιρεία Kindred αποτελεί έναν από τους συνιδρυτές του All-in Diversity Project. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που θα δραστηριοποιείται εντός των ορίων της βιομηχανίας του στοιχήματος και θα προτείνει (με σκοπό την εγκαθίδρυσή τους) νέα στάνταρ για την αποδοχή της ποικιλομορφίας και την εξίσωση κάθε εργαζόμενου, ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα και την κοινωνική του θέση.

Το All-in Diversity θα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην έναρξη συζητήσεων για την ποικιλομορφία εντός της βιομηχανίας του στοιχήματος, με σκοπό τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, της λειτουργίας των τμημάτων ανθρωπίνων πόρων και την αξιοποίηση εργατικού δυναμικού.

 

Σε αρμονία με τους στόχους της Kindred

O Henrik Tjärnström, CEO της Kindred δήλωσε σχετικά με αυτή τη νέα πρωτοβουλία της εταιρείας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που θα αποτελέσουμε κομμάτι του All-in Diversity Project, του οποίου το όραμα και η αποστολή βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τους δικούς μας στόχους και τις δικές μας προτεραιότητες στον συγκεκριμένο τομέα. Η ποικιλομορφία και η ισότητα αποτελούσαν πάντοτε φυσικό κομμάτι της κουλτούρας της Κindred και γνωρίζουμε ότι διαχωρίζει τους κορυφαίους υπαλλήλους από τους μέτριους, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία που απασχολούνται. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε στη διαδικασία αύξησης της αντίληψης του θέματος, σε κάθε μήκος και πλάτος της βιομηχανίας στοιχήματος, αλλά και πιο πέρα”.

Μέλος αλλά και χορηγός στη πρωτοβουλία All-in Diversity Project είναι καη η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.