Υπό την προστασία της Sportradar και τα παγκόσμια πρωταθλήματα πινγκ πονγκ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF) ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Sportradar. Πρόκειται για την εταιρεία που έχει γίνει γνωστή για το λογισμικό που επιτρέπει στους αρμόδιους να εξετάζουν στοιχεία που ενδεχομένως κρύβουν στοιχηματικές απάτες και προσπάθειες χειραγώγησης αγώνων.

Αναλυτικότερα, η Sportradar θα αναλάβει να παρατηρεί και να αναλύει τους αγώνες των παγκόσμιων τουρνουά πινγκ πονγκ και να ειδοποιεί τους αρμόδιους για τυχόν παρατυπίες ή ύποπτες κινήσεις που ενδεχομένως κρύβουν πίσω τους στημένους αγώνες.

 

Η συμφωνία της ITTF με την Sportradar

Συγκεκριμένα, η νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναθέτει στην Sportradar το καθήκον να προστατέψει το άθλημα του πινγκ πονγκ από φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων. Η Sportradar θα χρησιμοποιήσει το σύστημα FDS (Fraud Detection System), ένα λογισμικό που εντοπίζει φαινόμενα χειραγώγησης στα αθλήματα, συγκρίνοντας ύποπτα αποτελέσματα με μοτίβα στοιχηματισμού, σε όλα τα μεγάλα τουρνουά της ITTF. Παράλληλα, το σύστημα FIU (Fraud Intelligence Unit) θα μπορεί να “φωτογραφίζει” όσους σχετίζονται με επιθέσεις προς την ακεραιότητα του αθλήματος.

Αναλυτικότερα, η Sportradar θα επικεντρωθεί στα τουρνουά World Table Tennis Championships, World Cup (στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών) και ITTF World Tour.

 

“Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση”

Ο διευθυντής του τμήματος υπηρεσιών ακεραιότητας της Sportradar, Andreas Krannich, δήλωσε για τη νέα συνεργασία: “Το πινγκ πονγκ είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο άθλημα, που παίζεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αποτελεί το αγαπημένο πολλών θεατών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ITTF στέλνει σήμερα ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: η αναλυτική και αξιόπιστη προστασία έχει τεθεί σε λειτουργία, προκειμένου να διατηρήσει το αγαπημένο σας παιχνίδι τίμιο. Δε θα υπάρξουν συμβιβασμοί σε αυτόν τον τομέα. Η εμπιστοσύνη και η δέσμευση της ITTF μας τιμά”.

H Sportradar συνεχίζει τον αγώνα της κατά της χειραγώγησης αγώνων συνάπτωντας συνεχώς καινούριες συμφωνίες, τον περασμένο Αύγουστο για παράδειγμα ανακοίνωσε την συνεργασία της με το πρωτάθλημα των Superbikes και την DKB Handball-Bundesliga.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.