Η μηδενική συνεισφορά εθισμένων παιχτών στόχος της στοιχηματικής εταιρείας Kindred

H εταιρεία Kindred, ιδιοκτήτρια στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως η Unibet, επανέλαβε για μια ακόμα φορά τις προθέσεις της να ενισχύσει τον τομέα υπεύθυνου στοιχηματισμού, αλλά και τον φιλόδοξο στόχο της να μειώσει τα έσοδά της από παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο στο 0% έως το 2023. Τη δέσμευση της Kindred επανέλαβε ο CEO της εταιρείας, Henrik Tjärnström, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία χαλάρωση στον συγκεκριμένο τομέα, έως ότου επιτευχθεί ο στόχος του 0%.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Kindred έγινε η πρώτη εταιρεία στοιχήματος που ανακοίνωσε έσοδα που προέρχονται από εθισμένους παίχτες. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν λάβει πολύ σοβαρά τις δεσμεύσεις και, σύμφωνα με τον Tjärnström, εργάζονται για τη βελτίωση των επιδόσεων της Kindred στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Οι νέες δεσμεύσεις της Kindred

O CEO της Kindred δήλωσε ότι ο στόχος που έχει βάλει αποτελεί φυσικό επόμενο στη δραστηριότητα της εταιρείας στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Άλλωστε, όλες οι νόμιμες στοιχηματικές δέχονται πιέσεις από τις αρμόδιες Αρχές ανά τον κόσμο, προκειμένου να προστατέψουν αποτελεσματικότερα όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο (ο Tjärnström έδωσε ως παράδειγμα τη Σουηδία), αλλά η Kindred επιθυμεί να ξεπεράσει τους στόχους των εθνικών αγορών και έχει ήδη θέσει τους δικούς της.

Ο βασικότερος στόχος της Kindred δεν είναι άλλος από την εξάλειψη των εσόδων από παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και ήδη οι υπεύθυνοι έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους στον συγκεκριμένο τομέα. Η Kindred χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα τεχνικά μέσα, προκειμένου να είναι σε θέση να αναγνωρίζει όσα μέλη της αντιμετωπίζουν προβλήματα, και προωθεί με κάθε τρόπο τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Και, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, οι προσπάθειες αυτές θα κορυφωθούν τα επόμενα χρόνια, ώστε τα έσοδα από εθισμένους παίχτες να φτάσουν στο 0%, έως το 2023.

Ο Henrik Tjärnström, τέλος, σχολίασε και το γεγονός ότι τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της Kindred δείχνουν ότι το 4% των εσόδων της προέρχονται από εθισμένους παίχτες. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, δε μπορεί να θεωρήσει μικρό το ποσοστό, αφού σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι υποχρέωση της Kindred να τους προστατέψει.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.