Στην ανάπτυξη των eSports ποντάρει η εταιρεία στοιχημάτων GVC Holdings

Η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια εταιρεία των στοιχηματικών ιστοσελίδων Ladbrokes και Coral, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών της στον τομέα των eSports. Ο CEO της εταιρείας, Shay Segev, μάλιστα, δήλωσε ότι η GVC επιθυμεί στο μέλλον να γίνει υπερδύναμη στον τομέα του στοιχηματισμού στα eSports.

Η απόφαση αυτή της GVC δεν είναι καθόλου απρόσμενη. Άλλωστε, τα eSports, αν και διοργανώνονται εδώ και αρκετά χρόνια, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος το τελευταίο διάστημα. Ειδικά μέσα στο 2020, κατά το διάστημα που οι διοργανώσεις στα παραδοσιακά αθλήματα είχαν διακοπεί, εξαιτίας των lockdown σε ολόκληρο τον κόσμο, τα eSports γνώρισαν μεγάλη ανάπτυξη, αν και σχετικά προσωρινή.

 

Τα σχέδια της GVC Holdings για τα eSports

Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που ανήκουν στην GVC Holdings, όπως η Ladbrokes και η Coral, προσφέρουν ήδη επιλογές στοιχηματισμού στα eSports. Ωστόσο, πρόκειται για τις βασικές επιλογές, οι οποίες δε συγκρίνονται με τις αντίστοιχες που προσφέρουν ιστοσελίδες που έχουν μακρά παράδοση στον χώρο, όπως η Pinnacle για παράδειγμα. Σκοπός της GVC Holdings, όμως, είναι να βελτιώσει σταδιακά τις υπηρεσίες στοιχηματισμού που προσφέρει στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο CEO της εταιρείας, μάλιστα, ανέφερε ότι η GVC έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα βήματα ανάπτυξής της στον συγκεκριμένο τομέα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δε φαίνεται να βιάζονται, αφού επιθυμούν να στήσουν ένα στιβαρό δίκτυο υπηρεσιών στα eSports, που θα ξεκινά από την αύξηση των στοιχηματικών επιλογών και θα επεκτείνεται στις ζωντανές μεταδόσεις, στη βελτίωση των υπηρεσιών στο live στοίχημα και σε άλλους κρίσιμους τομείς.

Ο CEO της GVC Holdings, τέλος, προέβλεψε ότι τα eSports θα παίξουν στο μέλλον πιο καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των αγορών στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο έμπειρος επικεφαλής της εταιρείας είδε τη δυναμική του συγκεκριμένου τομέα, ειδικά κατά την περίοδο των lockdown, και επιθυμεί διακαώς να επενδύσει χρήματα και πόρους, προκειμένου να φέρει την GVC στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.