Στοιχήματα για την κλήρωση του Europa League στη Novibet

Οι παίχτες του στοιχήματος που παρακολουθούν στενά την πορεία των ελληνικών ομάδων στο Europa League και στοιχηματίζουν σε αυτή είχαν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού τις προηγούμενες ημέρες, κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι επαναληπτικοί προκριματικοί αγώνες. Και, μπορεί οι συγκεκριμένοι αγώνες να ολοκληρώθηκαν και τώρα να πρέπει να κάνουν υπομονή για την επόμενη φάση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν μία τελευταία ευκαιρία στοιχηματισμού στο Europa League αυτή την εβδομάδα!

 

Σήμερα στις 14:00, άλλωστε, πραγματοποιείται η κλήρωση του Europa League, η οποία θα κρίνει τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στην επόμενη φάση. Και η εταιρία στοιχήματος Novibet έχει δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια κατηγορία για όσους παίχτες θεωρούν πως μπορούν να προβλέψουν τους επόμενους αντιπάλους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ!

 

Αναλυτικότερα, η Novibet δημιούργησε τη νέα κατηγορία με τίτλο “Κλήρωση Εuropa League”. Εκεί, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν τους αντιπάλους των τριών ελληνικών ομάδων στην επόμενη φάση του Europa League και, εφόσον οι προβλέψεις τους επαληθευθούν, να εξασφαλίσουν αρκετά κέρδη. Κάθε επιλογή, άλλωστε, συνοδεύεται από αποδόσεις που φτάνουν και ξεπερνούν το 10.00!

 

Βέβαια, δεδομένου ότι η κλήρωση του Europa League θα πραγματοποιηθεί σε μερικές ώρες, οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν καλά να βιαστούν και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην ειδική κατηγορία που δημιούργησε η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.