Η Goldman Sachs ξέρει ποια ομάδα θα κερδίσει το Μουντιάλ!

Η Goldman Sachs δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρο και προγνωστικά, αλλά οι αναλυτές της υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ποια εθνική ομάδα θα κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ! Οι αναλυτές της αμερικανικής τράπεζας χρησιμοποίησαν δεδομένα, μοντέλα και προσομοιώσεις, προκειμένου να προβλέψουν το νικητή της διοργάνωσης και κατέληξαν σε λεπτομερείς προβλέψεις, για τους ημιτελικούς, τον τελικό και τον μεγάλο νικητή.

Σύμφωνα με την Goldman Sachs, λοιπόν, το φαβορί για να κερδίσει το Μουντιάλ είναι η εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Βέβαια, αυτή είναι μόνο μία από τις αρκετές προβλέψεις που πραγματοποίησαν οι αναλυτές της τράπεζας.

 

Η μέθοδος προβλέψεων της Goldman Sachs

Οι αναλυτές της Goldman Sachs χρησιμοποίησαν 200.000 μοντέλα δεδομένων, λαμβάνοντας υπόψη τους τα χαρακτηριστικά κάθε ομάδας και παίχτη, προκειμένου να εντοπίσουν τους παράγοντες που κρίνουν τη διαμόρφωση των βαθμολογιών και των προκρίσεων. Έπειτα, προσομοίωσαν περισσότερες από 1.000.000 πιθανές εξελίξεις και προχώρησαν στην ανακοίνωση των προγνωστικών τους, λαμβάνοντας υπόψη τους τις επιδόσεις των ομάδων σε πρόσφατες διοργανώσεις και μεμονωμένων παιχτών στην πορεία τους των τελευταίων ετών.

 

Τα φαβορί και οι νικητές των προγνωστικών

Σύμφωνα με τα προγνωστικά που προέκυψαν από τις αναλύσεις της Goldman Sachs, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η Βραζιλία, ενώ ακολουθούν οι Γαλλία και η Γερμανία. Οι τρεις τους, μάλιστα, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 40% να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Η Βραζιλία, μάλιστα, θα φτάσει στον τελικό, κερδίζοντας το Βέλγιο στον προημιτελικό και τη Γαλλία στον ημιτελικό. Στον άλλο ημιτελικό, η Goldman Sachs προβλέπει ότι θα αναμετρηθούν η Γερμανία με την Πορτογαλία, με την πρώτη να προκρίνεται στον τελικό, αλλά να χάνει από τη Βραζιλία. Αντίστοιχα, η Γαλλία θεωρείται πιο πιθανό να κερδίσει το Μουντιάλ, σε σχέση με τη Γερμανία, αλλά θεωρείται απίθανο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βραζιλίας στον ημιτελικό.

Όσον αφορά στη γηπεδούχο Ρωσία, η Goldman Sachs προβλέπει ότι δεν πρόκειται να προκριθεί πέρα από τη φάση των ομίλων. Απογοητευτικές θα είναι, σύμφωνα με τις προβλέψεις, και η Ισπανία και η Αργεντινή, οι οποίες θα αποκλειστούν από τη Γαλλία και την Πορτογαλία στους προημιτελικούς, ενώ και η Αγγλία δε θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.