Πρόωρα κέρδη στην Αυστραλία για όσους στοιχημάτισαν σε νίκη του Joe Biden

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες από ολόκληρο τον κόσμο έχουν δεχθεί τις τελευταίες ημέρες εκατομμύρια στοιχήματα για τις αμερικανικές εκλογές και οι παίχτες του στοιχήματος συνεχίζουν να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, όσο περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αυτά, όμως, πιθανότατα θα αργήσουν μερικές ημέρες ακόμα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να ανυπομονούν να μάθουν αν έχουν κερδίσει ή όχι.

Κάποιοι παίχτες του στοιχήματος από την Αυστραλία, όμως, δε χρειάζεται να κάνουν άλλη υπομονή, αφού μία από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, η Sportsbet, αποφάσισε να πληρώσει πρόωρα τα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει τα μέλη της στον Joe Biden. Η Sportsbet αποφάσισε ότι ο Biden θα είναι ο νικητής των αμερικανικών εκλογών και ήδη διευθέτησε τα στοιχήματα στον υποψήφιο ως νικητήρια, μοιράζοντας εκατομμύρια κερδών στα μέλη της.

 

Η απόφαση της Sportsbet που έφερε πρόωρα κέρδη

Η Sportsbet ανακοίνωσε ότι τα μέλη της που έχουν στοιχηματίσει σε νίκη του Biden θα εισπράξουν άμεσα τα κέρδη τους, πριν καν ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής θεωρούν ότι ο Biden έχει εξασφαλίσει τη νίκη (σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα, άλλωστε, έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των ψήφων και έχει κερδίσει σε κρίσιμες Πολιτείες) και έχουν ήδη ξεκινήσει να μοιράζουν κέρδη σε όσους έχουν στοιχηματίσει ανάλογα.

H απόφαση της Sportbet να πληρώσει πρόωρα ως νικητήρια τα συγκεκριμένα στοιχήματα θα της κοστίσει περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, θα πλήρωνε ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο ποσό, μόλις θα ανακοινωνόταν επίσημα η νίκη του Biden στις αμερικανικές εκλογές. Στην περίπτωση, όμως, που ο Donald Trump καταφέρει με κάποιον τρόπο να ανατρέψει τα προγνωστικά, όπως είχε κάνει το 2016, η στοιχηματική θα κληθεί να πληρώσει ουσιαστικά όλα τα στοιχήματα των αμερικανικών εκλογών ως κερδισμένα. Το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής δήλωσαν ότι είναι σίγουροι πως ο Biden θα καταλήξει στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

Τέλος να θυμίσουμε πως οι οι αμερικανικές εκλογές αποτελούν το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός στην Αυστραλία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.