Μακάβριες… αποδόσεις της Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power κατάφερε ξανά να ξεχωρίσει, αλλά και να προκαλέσει αντιδράσεις, ανακοινώνοντας αποδόσεις για το ποιο ζώο του ζωολογικού κήπου της Κοπεγχάγης θα σκοτωθεί επόμενο! Η εταιρεία του online στοιχήματος προχώρησε σε αυτή την κίνηση, μετά την απόφαση των υπευθύνων να προχωρήσουν σε ευθανασία τεσσάρων υγιών λιονταριών – μόλις μία εβδομάδα μετά τον πυροβολισμό μιας καμηλοπάρδαλης!

 

Σύμφωνα με την Paddy Power η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, ως φαβορί για επόμενο θύμα των υπευθύνων παρουσιάζεται μια ζέβρα, με απόδοση 6.00, ενώ ακολουθεί μια πολική αρκούδα, με απόδοση 9.00. Το μεγαλύτερο αουτσάιντερ, τέλος, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, είναι ένας ιπποπόταμος, με απόδοση 41.00.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.