Χαμένοι οι bookmakers από το θαύμα της Μπαρτσελόνα

Στα μέσα της εβδομάδας, η Μπαρτσελόνα έκανε το θαύμα της στον αγώνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και προκρίθηκε στην πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Champions League. Οι παίχτες της ισπανικής ομάδας πέτυχαν τρία γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, κέρδισαν την Παρί Σεν Ζερμέν με 6-1 και ανέτρεψαν το εις βάρος τους 4-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τρόπο αδιανόητο!

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και σε όσους αγνόησαν τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ που τη συνόδευε και στοιχημάτισαν υπέρ της, προσδοκώντας ένα θαύμα. Οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης, όμως, δεν είναι αυτοί που πίστεψαν ότι η Μπαρτσελόνα δε θα μπορούσε να προκριθεί, αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες που αναγκάστηκαν να πληρώσουν υπέρογκα ποσά στους νικητές!

 

Υψηλές αποδόσεις σε σημεία που επιβεβαιώθηκαν

Είναι χαρακτηριστικό πως, πριν την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα του Champions League, η Μπαρτσελόνα ήταν το αουτσάιντερ για την πρόκριση, με αποδόσεις που κυμαίνονταν στο 9.00 με 11.00. Οι αποδόσεις αυτές φάνηκαν άκρως ελκυστικές σε χιλιάδες παίχτες του στοιχήματος που αποφάσισαν να στοιχηματίσουν σε ένα θαύμα.

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η ζημιά που προκλήθηκε στους bookmakers στο live στοίχημα. Σε κάποιες ιστοσελίδες, το σημείο της πρόκρισης της Μπαρτσελόνα, 10 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ξεπερνούσε το 100.00! Και οι παίχτες που πίστεψαν σε κάτι τόσο αδιανόητο και είδαν την ομάδα της Μπαρτσελόνα να σημειώνει όχι ένα αλλά τρία τέρματα στις καθυστερήσεις, εξασφάλισαν τεράστια κέρδη.

 

“Το χειρότερο αποτέλεσμα της χρονιάς”

Τα τεράστια κέρδη των παιχτών, όμως, αποτελούν τεράστιες ζημίες για τους bookmakers. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365, οι πληρωμές προς τα μέλη της για τον συγκεκριμένο αγώνα άγγιξαν οχταψήφιο ποσό! Ο ίδιος εκπρόσωπος έκανε λόγο για το χειρότερο αποτέλεσμα της χρονιάς, αν όχι το χειρότερο αποτέλεσμα ποτέ!

Παρόμοια ποσά αναγκάστηκαν να πληρώσουν και άλλες εταιρείες του στοιχήματος, όπως η Paddy Power και η Skybet. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μια νίκη της Μπαρτσελόνα ήταν το τελευταίο αποτέλεσμα που ήθελαν, εν όψει μάλιστα του επερχόμενου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, το οποίο αποτελεί ακόμη ανοιχτή πληγή για τους bookmakers από πέρσι, όταν αναγκάστηκαν να πληρώσουν τεράστια ποσά για τις νίκες των φαβορί.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.