Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο Γερμανία-Αργεντινή

O σημερινός φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή αναμένεται να παρουσιάσει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στις εταιρίες στοιχημάτων, ειδικά κατά τη διάρκειά του, και όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, αρκεί να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η νέα προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά**, μάλιστα, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Γερμανία-Αργεντινή, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη νέα προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν έως την έναρξη του Γερμανία-Αργεντινή και να τοποθετήσουν έπειτα τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, αρκεί να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προφοράς, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Και με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τέλος, η αξία του θα είναι συγκεκριμένη, ενώ τα κέρδη που μπορεί να αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τον συγκεκριμένο αγώνα της Γερμανίας με την Αργεντινή η Novibet τον προσφέρει στα μέλη της και με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία