Ευκαιρία για κέρδη χωρίς ρίσκο στο live στοίχημα της Novibet

H σημερινή επιστροφή των αγώνων του Champions League αποτελεί τεράστια ευκαιρία για τους παίχτες του στοιχήματος να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάθε παίχτης μπορεί να επιλέξει τους αγώνες της διοργάνωσης που τον ενδιαφέρουν και να τοποθετήσει τις προβλέψεις του σε διαφορετικές αγορές, πριν την έναρξή τους ή κατά τη διάρκειά τους.

Όσοι διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet και επιλέξουν τα live στοιχήματα, τέλος, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο: στοιχήματα που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Η σημερινή προσφορά** αφορά αποκλειστικά στα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν και μπορεί να αποφέρει στοιχήματα χωρίς ρίσκο τριών διαφορετικών… ταχυτήτων.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Champions League

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα από τα τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται να χαρίσει η Novibet. Για παράδειγμα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ στο live θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και πάνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Σε κάθε περίπτωση, το στοίχημα που θα κερδίσουν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε αγώνα, προκειμένου να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που χαρίζει η Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν, και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα, αρκεί να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Aνεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για σήμερα έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία