Ανταμοιβές στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το Μουντομπάσκετ της Κίνας βρίσκεται στην τελική ευθεία και σήμερα θα αναμετρηθούν η Ισπανία με την Αυστραλία και η Αργεντινή με τη Γαλλία, προκειμένου να προκύψουν τα ζεύγη του μεγάλου και του μικρού τελικού. Όπως είναι φυσικό, και οι δύο αγώνες είναι διαθέσιμοι στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Χάρη σε μια νέα προσφορά** της Novibet, μάλιστα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους δύο ημιτελικούς θα μπορέσουν να διεκδικήσουν παράλληλα και μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Η προσφορά** της Novibet στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν δύο live στοιχήματα: ένα κατά τη διάρκεια του Ισπανία-Αυστραλία και ένα κατά τη διάρκεια του Αργεντινή-Γαλλία. Καθένα στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία 5 ευρώ και άνω και να αφορά σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 1.70.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν, όχι μόνο τη συμμετοχή τους στην προσφορά**, αλλά και μια ανταμοιβή. Το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν, άλλωστε, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά** και καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του θα είναι συγκεκριμένη και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Αν, μάλιστα, το στοίχημα χωρίς ρίσκο αποφέρει κέρδη, αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος αξίζει να συμπληρώσουμε πως η Novibet ανακοίνωσε τον αγώνα Αργεντινή-Γαλλία με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία