Ανταμοιβές για τα σημερινά παρολί στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για τα μέλη της, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στα αθλήματα και τους αγώνες της επιλογής τους και να διεκδικήσουν μία ανταμοιβή. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για κάθε άθλημα και αγώνα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet και θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τους λογαριασμούς τους.

Αναλυτικότερα, την προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στην στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet. Και με αυτόν τον τρόπο, θα διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Εγγραφή και τοποθέτηση στοιχημάτων

Τη σημερινή προσφορά της Mybet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, αρκεί πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή. Έχουν περιθώριο έως απόψε στις 00:59 για να εγγραφούν και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ. Το παρολί μπορεί να αποτελείται από οποιαδήποτε σημεία σε οποιουσδήποτε αγώνες, αρκεί να επιλεγούν σημεία με συνολική απόδοση 5.00. Εφόσον τοποθετήσουν αυτά τα στοιχήματα, θα είναι σε θέση να εισπράξουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Όσοι εγγραφούν και τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα εισπράξουν αυτόματα την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 25% της αξίας του παρολί (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες.

Χάρη σε αυτό, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον χρήματα και να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να ρισκάρουν. Εξάλλου, αν το στοίχημα χωρίς ρίσκο κερδίσει, θα τους αποφέρει πραγματικά κέρδη. Ακόμη κι αν χάσει, όμως, το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Να σας θυμίσουμε πως η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και έτσι δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία