Ανταμοιβές στο live του Αρμάνι-Ολυμπιακός μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Εκτός από τις εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν σήμερα στη διάθεσή τους και άφθονες επιλογές στο μπάσκετ, κυρίως χάρη στους αγώνες της Euroleague. Ένας από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, συνοδεύεται και από μία προσφορά** στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Η εν λόγω προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακό.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Οι παίχτες που θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας, το οποίο θα μπορέσουν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Για να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, όμως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύψουν κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά** θα πρέπει να περιμένουν έως την έναρξη του Αρμάνι-Ολυμπιακός και να τοποθετήσουν έπειτα τα κατάλληλα live στοιχήματα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά, ωστόσο, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα έχουν εξασφαλίσει, όχι μόνο τη συμμετοχή τους στην αγορά, αλλά και την ανταμοιβή που υπόσχεται να μοιράσει στους παίχτες. Εξάλλου, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν το στοίχημά τους κερδίσει ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την κατάλληλη ανταμοιβή.

Για σήμερα η Novibet έχει επιλέξει τον αγώνα Αλβανία-Τουρκία και τον προσφέρει με 0% γκανιότα* στα μέλη της. Όλες τις προσφορές** της Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία