Ασφάλεια για τα χαμένα στοιχήματα σήμερα στη Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet μας έχει συνηθίσει στο να ανακοινώνει μια διαφορετική προσφορά κάθε ημέρα και η σημερινή δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων ανακοίνωσαν τη νέα τους προσφορά, η οποία υπόσχεται ασφάλεια για τα χαμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες.

Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Και, στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος σε οποιοδήποτε γεγονός, θα μπορέσουν να αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, ώστε να επαναφέρουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους στα προηγούμενα επίπεδα.

 

Μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Mybet υπόσχεται να παρέχει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν σήμερα και χάσουν. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και αυτά χάσουν, θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, αυτή τη φορά χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Και, εφόσον αυτό το στοίχημα κερδίσει, το υπόλοιπό τους θα αυξηθεί ξανά.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Mybet οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν και έπειτα να τοποθετήσουν σήμερα ένα κατάλληλο στοίχημα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να είναι μονό ή παρολί και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Παράλληλα, θα πρέπει να έχει αξία 20 ευρώ και να αφορά σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Εφόσον το στοίχημα αυτό χάσει, τότε οι παίχτες θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 50% του στοιχήματος που τοποθέτησαν (έως ένα προκαθορισμένο ποσό) και ισχύ τριών ημερών. Επιπλέον, θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες χάρη στις προσφορές που ανακοινώνει αλλά και στις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία