Στοιχηματική εταιρία Novibet: Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο live του Πορτογαλία-Ισπανία

Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ περιλαμβάνει αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες, αλλά αυτός που ξεχωρίζει είναι αυτός ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:00 και θα είναι διαθέσιμος για την τοποθέτηση στοιχημάτων πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Και όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν live στο Πορτογαλία-Ισπανία μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της και να δώσουν ενισχυμένη αξία στα στοιχήματά τους.

Η προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά στο live στοίχημα του Πορτογαλία-Ισπανία και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Έτσι, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Ανταμοιβές στα live στοιχήματα

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν την έναρξη του Πορτογαλία-Ισπανία και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για επιπλέον κέρδη

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα εξασφαλίσει ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν στοιχήματα μικρής αξίας στο live θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής αξίας, αυτοί που θα τοποθετήσουν στοιχήματα μεσαίας αξίας θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και αυτοί που θα τοποθετήσουν στοιχήματα μεγάλης αξίας θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Nα σας θυμίσουμε πως η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για σήμερα έχει ενεργοποιήσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τα μέλη της στον αγώνα του Μουντιάλ μεταξύ Μαρόκο-Ιράν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία