Ενισχύει τα κέρδη του Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet έχουν και σήμερα αρκετές επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάποιες από αυτές τις επιλογές ξεχωρίζουν χάρη στο μικρό ρίσκο που τις συνοδεύει, άλλες χάρη στις μεγάλες αποδόσεις που διαθέτουν και κάποιες επειδή συμμετέχουν σε μια από τις συμφέρουσες προσφορές της ιστοσελίδας.

Μια τέτοια προσφορά αφορά στον αγώνα του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα και υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά. Χάρη στην συγκεκριμένη προσφορά, τα μέλη της Mybet μπορούν ακόμη και να διπλασιάσουν την αξία των κερδών που διεκδικούν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο σημερινό αγώνα του Copa del Rey και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αρχικά τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά παράλληλα θα κερδίσουν και μια ανταμοιβή που θα τα ενισχύσει. Η ανταμοιβή αυτή είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με του ποσού που στοιχημάτισαν, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Το στοίχημα αυτό θα μπορεί έπειτα να τους αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς καν να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους. Μπορούν, μάλιστα, να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, αρκεί να το χρησιμοποιήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Mybet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν σε αυτή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν τη λήξη του αγώνα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα ή κατά τη διάρκειά του, αλλά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Επιπλέον, θα μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις, αφού τα χαμένα στοιχήματα δε δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά.

H Mybet συνηθίζει να χαρίζει στοιχήματα στα μέλη της που στοιχηματίζουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, το ίδιο έκανε μάλιστα και την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία