Ασφάλεια για το 0-0 σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου προσφέρει η Interwetten

Η Interwetten,η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, επανέφερε την προσφορά που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα και χάσουν, εξαιτίας του ότι το σκορ παρέμεινε στο 0-0. Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, το ρίσκο στοιχηματισμού στους επιλεγμένους αγώνες μειώνεται, αφού την αποζημίωση θα δικαιούνται όλοι όσοι έχουν εκμεταλλευτεί την προσφορά και έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές.

Η εν λόγω προσφορά, τέλος, ισχύει για έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου κάθε μήνα και οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώνονται εγκαίρως, προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτή.

 

Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά

Κάθε μήνα, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten θα ανακοινώνει ένα νέο αγώνα, ο οποίος θα συμμετέχει στην προσφορά και θα προσφέρεται με μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, μάλιστα, ανακοίνωσαν ήδη τον επόμενο αγώνα που συμμετέχει στην προσφορά και διεξάγεται σε μερικές ημέρες. Πρόκειται για την αναμέτρηση της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, η οποία διεξάγεται στις 6 Μαΐου.

Σε αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, θα μπορούν τα μέλη της Interwetten να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Και, εφόσον ο αγώνας λήξει ισόπαλος με σκορ 0-0, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την προσφορά.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά;

Ουσιαστικά, αυτό που θα κερδίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά της Interwetten θα είναι μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στο Τσέλσι-Λίβερπουλ. Εξάλλου, στην περίπτωση που τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα, χάσουν και ο αγώνας λήξει με 0-0, θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Θα πρόκειται για μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, μέσω ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο που θα έχει την ίδια αξία με το χαμένο ποσό, έως ένα όριο. Και το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου οι παίχτες να ρεφάρουν τα χαμένα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία