Νέα προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet για το Europa League

Λίγες ώρες μετά τις συγκινήσεις που μας προσέφεραν οι αγώνες του Champions League, έρχονται εκείνοι του Europa League για να συνεχίσουν να απασχολούν τους φιλάθλους και τους παίχτες του στοιχήματος. Οι σημερινοί αγώνες, μάλιστα, κρύβουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες και υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και τις προσφορές που ανακοινώνονται από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Παράλληλα, όσοι τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στους αγώνες του Europa League μέσω της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, μέσω της νέας προσφοράς που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Για να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους, όμως, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μία από τις δυσκολότερες προβλέψεις του στοιχήματος: αυτή που αφορά στο ακριβές σκορ ενός αγώνα.

 

Ανταμοιβές στα στοιχήματα για το ακριβές σκορ

Η νέα προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Mybet ισχύει για τους σημερινούς αγώνες του Europa League και για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του ακριβούς σκορ. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή, αφού εγγραφούν στην προσφορά (πριν τις 00:59), θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα στην αγορά του ακριβούς σκορ του αγώνα του Europa League που έχουν επιλέξει.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημείο με απόδοση 2.00 και άνω. Εφόσον τοποθετήσουν, μάλιστα, ένα τέτοιο στοίχημα, δε θα έχει σημασία αν θα χάσουν ή όχι – όποια κι αν είναι η τύχη του, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με του στοιχήματος που τοποθέτησαν στο ακριβές σκορ (έως ένα συγκεκριμένο ποσό). Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όσοι παίχτες αποφεύγουν την αγορά του ακριβούς σκορ (επειδή οι προβλέψεις σε αυτή κρύβουν μεγάλο ρίσκο) μπορούν να τοποθετήσουν μια πρόβλεψη, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Ακόμη κι αν χάσουν, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν μια δεύτερη ευκαιρία, μέσω του στοιχήματος που αποτελεί την ανταμοιβή τους.

Το στοίχημα που θα κερδίσουν θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Η Mybet συνεχίζει να προσφέρει στοιχήματα για τα μέλη της για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ύστερα από τον χτεσινό αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου όπου πρόσφερε στοίχημα στην αγορά ττου σκόρερ σήμερα πεοσφέρει στοίχημα στην αγορά του ακριβούς σκορ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία