Από ανταμοιβές συνοδεύονται τα σημερινά παρολί στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη μέσω των παρολί τους, αλλά και κάποιες ανταμοιβές, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη νέα της προσφορά** και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα σημερινά παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και υπόσχεται να μοιράσει ανταμοιβές με τη μορφή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν την αντίστοιχη ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της Novibet;

Η σημερινή προσφορά** της Novibet θα ανταμείψει επιλεγμένα σημερινά παρολί και ισχύει έως τα μεσάνυχτα. Έως τότε, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων, στους αγώνες και στα σημεία της επιλογής τους. Ωστόσο, το παρολί αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να συνοδεύεται από συνολική απόδοση 5.00 και άνω. Τέλος, μπορεί να αφορά σε στοιχήματα που θα έχουν τοποθετηθεί είτε πριν την έναρξη είτε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή. Το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά**.

 

Ποια είναι η ανταμοιβή;

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του θα είναι συγκεκριμένη, αλλά θα εξαρτάται από την αξία του παρολί που θα έχει τοποθετήσει κάθε παίχτης. Συγκεκριμένα, ένα παρολί αξίας 10-24,99 ευρώ θα αποφέρει ένα στοίχημα μικρής αξίας, ένα παρολί αξίας 25-49,99 ευρώ θα αποφέρει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και ένα παρολί αξίας 50 ευρώ και άνω θα αποφέρει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο επιλεγμένος αγώνας της Novibet για την προσφορά** της 0% γκανιότας* προέρχεται από την ισπανική Segunda Division και είναι αυτός ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Μάλαγα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία