Διεκδικήστε στοιχήματα χωρίς ρίσκο στην στοιχηματική εταιρία Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet έχει ενεργοποιήσει και σήμερα (όπως και κάθε Δευτέρα), μία προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να διεκδικήσουν την ευκαιρία στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών χωρίς ρίσκο. Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος διαρκεί έως το τέλος της ημέρας και αφορά σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο.

Χάρη σε αυτή, μπορείτε να κερδίσετε ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να ρισκάρετε χρήματα από τον λογαριασμό σας. Εξάλλου, αν χάσετε, το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δε θα μειωθεί. Αλλά αν κερδίσετε, τα χρήματά σας θα αυξηθούν.

 

Ευτυχώς είναι Δευτέρα!

Αυτός είναι ο τίτλος της προσφοράς που επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν (συν τοις άλλοις) και κέρδη χωρίς ρίσκο, σε μια από τις λιγότερο αγαπημένες ημέρες της εβδομάδας για τους παίχτες του στοιχήματος. Σήμερα, όμως, οι επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο είναι αρκετές και, χάρη στην προσφορά παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερη αξία.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Αυτό που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Mybet είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το συγκεκριμένο θα έχει μια συγκεκριμένη αξία (ίση με το 1/3 του ποσού που θα στοιχηματίσουν οι παίχτες) και θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Μπορεί, μάλιστα, να χρησιμοποιηθεί σε κάθε διαθέσιμο αθλητικό γεγονός, τις επόμενες τρεις ημέρες.

 

Οι όροι της προσφοράς

Για να εξασφαλίσετε την ανταμοιβή της προσφοράς, θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτή και έπειτα να στοιχηματίσετε 30 ευρώ στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Η διορία σας λήγει στις 00:59 τα ξημερώματα της Τρίτης και έως τότε θα πρέπει να έχετε καλύψει τις παραπάνω προϋποθέσεις. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσετε, τέλος, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε προβλέψεις πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τέλος, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω.

Την προσφορά αυτή μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες που παίζουν στοίχημα καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία