Ανταμείβει τα παρολί του Europa League η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

H Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στους ημιτελικούς του Europa League και να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι σωστές προβλέψεις τους, αλλά και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά**.

Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τους δύο σημερινούς ημιτελικούς της διοργάνωσης (ανάμεσα σε Άρσεναλ και Βαλένθια και ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τσέλσι) και να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα για συμμετοχή στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μια δυάδα που να περιλαμβάνει μία πρόβλεψη για κάθε αγώνα. Το παρολί αυτό μπορεί να τοποθετηθεί είτε πριν την έναρξη των αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους, αλλά θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να συνοδεύεται από συνολική απόδοση 2.50 και άνω.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Άλλωστε, η προσφορά** δεν απαιτεί τίποτα από τα δύο, προκειμένου να ανταμείψει τους παίχτες.

 

Η ανταμοιβή των κατάλληλων παρολί

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα ανταμειφθούν μέσω της προσφοράς με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το συγκεκριμένο στοίχημα, μάλιστα, δε θα έχει συγκεκριμένη αξία, αλλά αυτή θα εξαρτηθεί από τα γκολ που θα σημειωθούν στους δύο ημιτελικούς, αφού θα έχει αξία ίση με το σύνολο των γκολ στους δύο αγώνες.

Το στοίχημα αυτό θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

Η Novibet προσφέρει επίσης τον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Τσέλσι με την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία