Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στους ημιτελικούς του Champions League

Σήμερα και αύριο, 2 και 3 Μαΐου, διεξάγονται οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Champions League, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης και ανάμεσα σε Μονακό και Γιουβέντους. Οι δύο αγώνες αναμένεται να συγκεντρώσουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, σε όσους είναι διατεθειμένοι να λάβουν το ανάλογο ρίσκο.

Κάποιοι, για παράδειγμα, μπορεί να επιλέξουν σημεία με χαμηλότερες αποδόσεις και να τοποθετήσουν ένα στοίχημα με μικρό ρίσκο. Και κάποιοι άλλοι μπορεί να επιλέξουν σημεία με μεγαλύτερες αποδόσεις ή να τοποθετήσουν παρολί, συνδυάζοντας τις προβλέψεις τους δύο αγώνες και αυξάνοντας το ρίσκο. Η δεύτερη κατηγορία παιχτών μπορεί να εκμεταλλευτεί και μια προσφορά στην εταιρεία στοιχημάτων Mybet, ώστε να μειώσει ελαφρώς το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στη Mybet

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Mybet ανακοίνωσε τη σημερινή της προσφορά για το Champions League, η οποία υπόσχεται μειωμένο ρίσκο στα παρολί της διοργάνωσης. Χάρη στην προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν θα κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, ώστε να διεκδικήσουν ξανά κέρδη – και τη δεύτερη φορά θα το κάνουν χωρίς ρίσκο, αφού δε θα χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει ανακοινώσει η Mybet.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να τοποθετήσουν παρολί με μειωμένο ρίσκο στο Champions League, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet και έπειτα να τοποθετήσουν ένα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας σημεία στους ημιτελικούς αυτής της εβδομάδας. Το παρολί αυτό θα πρέπει να έχει αξία 20 ευρώ και να αφορά σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω. Κάθε παίχτης μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε αγορά επιθυμεί, αλλά θα πρέπει να τοποθετήσει ένα απλό παρολί και όχι κάποιο σύστημα.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Εφόσον, λοιπόν, ένας παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί και χάσει, θα δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού. Το κατάλληλο στοίχημα θα μεταφερθεί στον λογαριασμό του και θα έχει αξία ίση με το 50% του παρολί των 20 ευρώ που τοποθέτησε. Επιπλέον, θα έχει ισχύ για τις επόμενες τρεις ημέρες και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, με την ελπίδα να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Ακόμη κι αν χάσουν και αυτό, πάντως, οι παίχτες δε θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται.

Η Mybet λειτουργεί με έδρα την Μάλτα και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία