Προσφορά στο live στοίχημα από την εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Το σημερινό πλούσιο πρόγραμμα του Europa League εγγυάται ότι πολλοί παίχτες του στοιχήματος θα τοποθετήσουν τις προβλέψεις, όχι μόνο πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Σε κάποιες περιπτώσεις, άλλωστε, είναι προτιμότερο – στοιχηματίζοντας live, οι παίχτες έχουν ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από την εξέλιξη του αγώνα και εντοπίζουν νέες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών.

Παράλληλα, όσοι τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα live στοιχήματα στους αγώνες του Europa League θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Mybet. Πρόκειται για μια προσφορά που θα ανταμείψει όσους παίχτες στοιχηματίσουν live στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης.

 

Ανταμοιβή για τα σημερινά live στοιχήματα του Europa League

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους στοιχηματίσουν live με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα – εφόσον το κάνουν, όμως, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ως ανταμοιβή.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει live οι παίχτες. Επιπλέον, θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει η Mybet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Εφόσον οι παίχτες δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως τις 00:59 της 15ης Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα, κατά τη διάρκεια των αγώνων του Europa League. Συγκεκριμένα θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα ή παρολί συνολικής αξίας 30 ευρώ, σε οποιουσδήποτε από τους σημερινούς αγώνες του Europa League. Τα στοιχήματα μπορούν επίσης να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, τα στοιχήματα αυτά θα αποφέρουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και προσφέρει στα μέλη της καθημερινά εκατοντάδες επιλογές για στοιχηματισμό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία